Top filme de urmărit pe Netflix în 2023

Netflix rămâne una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume, iar fiecare an aduce noi titluri intrigante și captivante pentru publicul său. Cu o gamă largă de genuri și producții de calitate, Netflix oferă mereu ceva pentru toată lumea. În acest articol, vă prezentăm o listă cu unele dintre cele mai așteptate și apreciate filme disponibile pe Netflix în 2023.

1. „The Gray Man”

Unul dintre cele mai mari proiecte ale Netflix pentru 2023, „The Gray Man” aduce în prim-plan o distribuție impresionantă care include Chris Evans, Ryan Gosling și Ana de Armas. Regizat de Joe și Anthony Russo, acest film de acțiune promite să fie plin de suspans și adrenalină. Povestea urmărește un asasin plătit și un fost asasin CIA într-o confruntare mortală.

2. „The Power of the Dog”

„The Power of the Dog” este un western psihologic regizat de Jane Campion, care a fost bine primit la Festivalul de Film de la Veneția. Filmul este o poveste complexă despre rivalitatea dintre doi frați care administrează o fermă de vite. Cu Benedict Cumberbatch și Jesse Plemons în rolurile principale, acest film promite să ofere o interpretare profundă și atmosferă tensionată.

3. „Don’t Look Up”

„Don’t Look Up” este o comedie neagră regizată de Adam McKay, cunoscut pentru filme precum „The Big Short.” Filmul îi adună pe Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence în rolurile unor cercetători care descoperă că Pământul este amenințat de o cometă. Cu umor și satiră, filmul abordează teme precum dezinformarea și indiferența față de problemele globale.

4. „The Woman King”

„The Woman King” este un film istoric care spune povestea reală a reginei Nawi și a fiicei sale, Nawi. Aceste două luptătoare au condus un regiment de femei în armata din Benin în secolul al XVIII-lea. Filmul îi adună pe Viola Davis și Thuso Mbedu în rolurile principale și promite să ofere o perspectivă puternică asupra istoriei și puterii feminine.

5. „Extraction 2”

După succesul primului film „Extraction,” Chris Hemsworth se întoarce în rolul mercenarului Tyler Rake în „Extraction 2.” Acțiunea este din nou la ordinea zilei, iar fanii filmelor de acțiune pot aștepta secvențe spectaculoase și scene de luptă intense în acest sequel.

6. „Escape from Spiderhead”

„Escape from Spiderhead” este un film științifico-fantastic bazat pe o povestire a lui George Saunders. Într-un viitor distopic, deținuții sunt supuși unor experimente care le controlează emoțiile și simțurile. Filmul îi adună pe Chris Hemsworth și Miles Teller în distribuție și explorează dileme morale și libertatea umană.

7. „Intrusion”

Pentru fanii genului thriller, „Intrusion” promite să ofere doze de suspans și tensiune. Filmul urmărește povestea unui cuplu care devine victima unei invazii la domiciliu. Cu Freida Pinto și Logan Marshall-Green în rolurile principale, acest thriller psihologic va ține spectatorii cu sufletul la gură.

8. „Beckett”

„Beckett” este un film de acțiune și suspans care îl are pe John David Washington în rolul principal. Povestea urmărește un turist american care se trezește implicat într-o conspirație mortală în Grecia. Cu secvențe de acțiune palpitante și o intrigă misterioasă, acest film promite să fie un must-watch pentru iubitorii de filme de acțiune.

9. „The School for Good and Evil”

„The School for Good and Evil” este o adaptare a romanului pentru tineri de Soman Chainani. Povestea urmărește aventurile a două fete, Sophie și Agatha, care sunt trimise la Școala Binelui și Răului, unde învață să devină eroi sau vrăjitoare. Filmul promite să aducă magie și aventură pe ecran.

10. „Windfall”

„Windfall” este un thriller cu Gerard Butler în rolul principal. Povestea se concentrează pe un om de afaceri și soția sa care se întorc în casa lor din copilărie, dar se confruntă cu un criminal în căutarea unei recompense. Cu o atmosferă tensionată și momente de surpriză, acest film va ține publicul în priză de la început până la sfârșit.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele de top de urmărit pe Netflix în 2023. Indiferent de preferințele dumneavoastră, Netflix oferă o varietate de titluri captivante din diverse genuri, astfel încât să puteți găsi întotdeauna ceva care să vă captiveze și să vă distreze în confortul casei dumneavoastră.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*